Följ oss på Instagram: Luncheriet
DAGENS LUNCH VECKA 7
MÅNDAG.
Skomakarlåda biffstek med potatispuré, sky & rökt sidfläsk.
Kryddig Korv stroganoff med basmatiris & smetana.
TISDAG.
Biff chili på högrev med bönor, gräddfil, rostad lök, cheddarostsås & basmatiris.
Ugnsgratinerad sejfilé med kräftstjärtar, Edamamebönor & kokt potatis.
ONSDAG.
Husets Lasagne på nötfärs med soltorkad tomatkräm, rucola & hyvlad parmesan.
Fröpanerad torskfilé med kaprismajonnäs, picklade morötter & blomkål samt dillkokt potatis.
TORSDAG.
Wallenbergare med tillbehör, kalvfärs, gröna ärtor, rårörda lingon & potatispuré.
Koljafilé med brynt smör, broccolikräm, potatis & örtstomp & bönsallad.
FREDAG.
Kycklingschnitzel serveras med råstekt potatis,skysås & kaprissmör.
Sydfransk bouillabaisse på torsk & lax, räkor & musslor. Saffransaioli & fänkålskrutonger.
VECKANS PASTA.
Spaghetti carbonara med & äggula & hyvlad parmesan.
VECKANS SALLAD.
Mozzarella och prosciutto.
BURGARE PÅ LUNCHERIET.
KNOCKOUT BURGER.
Högrevsburgare med svartpepparmajonnäs, avokado & jalapeno.
BROOKLYN BURGER.
Högrevsburgare med tryffelmajonnäs & picklad rödlök.
DRIPPIN BURGER.
Högrevsburgare med bacon cheese & bbq majonnäs.